Зелени стени | Скандинавски мъх | Зелена реклама | Зелени графити от БИОборд | BIOboard
Зелени стени - скандинавски мъх Зелени стени - скандинавски мъх

Зелени стени - скандинавски мъх

Скандинавският мъх BIOboard MOSS може да се прилага като покритие на цели интериорни стени, интериорни пана и картини, интериорни акценти и архитектурни елементи, интериорно брандиране и декорация.

Зелени стени - серия MOSS wild Зелени стени - серия MOSS wild

Зелени стени - серия MOSS wild

Зелените стени MOSS wild се състоят от естествени растения в презервиран вид - мъхове, зеленини и горски клони, а дори и диви плодове. Не изисква поддръжка! Не изисква поливна система и специално осветление!

Зелена реклама Зелена реклама

Зелена реклама

Мъхът е живо растение, което прилагаме, както върху билбордове и калкани на сгради за out-of-home кампании, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции на закрито.

0
0

Зелени стени и зелена реклама от БИОборд. Кои сме ние?

БИОборд е компания с две основни сфери на дейност, а именно проектиране и изграждане на зелени стени и интериорни акценти, и зелена рекламна комуникация (популярна и като Зелени графити / Грийн графити). Мисията на компанията е да отличава интериорните пространства на своите клиенти чрез  иновативни естествени материали създаващи уют и тесен контакт с природата, а в сферата на рекламата - да допринася за един истински уникален образ в публичното пространство.

БИОборд е производител на зелени интериорни покрития от скандинавски мъх, които осигуряват неповторима зелена визия и усещане за автентична свежест, намаляват стреса и подобряват околната среда в дома и офиса. Прилагат се като естествено зелена облицовка на цели интериорни стени, пана и картини, акценти и архитектурни елементи във всякакъв тип вътрешни пространства, дори и неосветени, за интериорно брандиране и декорация, и са чудесна предпоставка да развихрите възображението си. 

Ако желаете да закупите готов продукт от нашата колекция с пана и картини от естествен мъх и растения, посетете нашия онлайн магазин за подаръци от скандинавски мъх, а специалните предложения за наближаващите празници можете да откриете на страницата ни за подаръци за Коледа.  Интериорният мъх на БИОборд не се нуждае от специални грижи или поддръжка!

Виж повече

Последни новини

БИОборд с атрактивно участие в юбилейното пето издание на Dibla > People 2020

06.10.2020

БИОборд с атрактивно участие в юбилейното пето издание на Dibla > People 2020

Юбилейното пето издание на Dibla > People в СПА Хотел Двореца в град Велиград беше по-успешно от всякога, а презентацията на БИОборд интригуваща за всички участници.

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

25.04.2019

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.