Зелени стени | Скандинавски мъх | Зелена реклама | Зелени графити от БИОборд | BIOboard
Зелени стени - скандинавски мъх Зелени стени - скандинавски мъх

Зелени стени - скандинавски мъх

Скандинавският мъх BIOboard MOSS може да се прилага като покритие на цели интериорни стени, интериорни пана и картини, интериорни акценти и архитектурни елементи, интериорно брандиране и декорация.

Зелени стени - серия MOSS wild Зелени стени - серия MOSS wild

Зелени стени - серия MOSS wild

Зелените стени MOSS wild се състоят от естествени растения в презервиран вид - мъхове, зеленини и горски клони, а дори и диви плодове. Не изисква поддръжка! Не изисква поливна система и специално осветление!

Зелена реклама Зелена реклама

Зелена реклама

Мъхът е живо растение, което прилагаме, както върху билбордове и калкани на сгради за out-of-home кампании, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции на закрито.

0
0

Зелени стени и зелена реклама от БИОборд. Кои сме ние?

БИОборд е компания с две основни сфери на дейност, а именно проектиране и изграждане на зелени стени и интериорни акценти, и зелена рекламна комуникация (популярна и като Зелени графити / Грийн графити). Мисията на компанията е да отличава интериорните пространства на своите клиенти чрез  иновативни естествени материали създаващи уют и тесен контакт с природата, а в сферата на рекламата - да допринася за един истински уникален образ в публичното пространство.

БИОборд е производител на зелени интериорни покрития от скандинавски мъх, които осигуряват неповторима зелена визия и усещане за автентична свежест, намаляват стреса и подобряват околната среда в дома и офиса. Прилагат се като естествено зелена облицовка на цели интериорни стени, пана и картини, акценти и архитектурни елементи във всякакъв тип вътрешни пространства, дори и неосветени, за интериорно брандиране и декорация, и са чудесна предпоставка да развихрите възображението си. 

Ако желаете да закупите готов продукт от нашата колекция с пана и картини от естествен мъх и растения, посетете нашия онлайн магазин за подаръци от скандинавски мъх. Интериорните пана на БИОборд не се нуждаят от специални грижи или поддръжка!

Виж повече

Последни новини

БИОборд с атрактивно участие в юбилейното пето издание на Dibla > People 2020

06.10.2020

БИОборд с атрактивно участие в юбилейното пето издание на Dibla > People 2020

Юбилейното пето издание на Dibla > People в СПА Хотел Двореца в град Велиград беше по-успешно от всякога, а презентацията на БИОборд интригуваща за всички участници.

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

25.04.2019

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.