Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога! | BIOboard

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Продължаваме да работим

През март месец 2020 година беше обявено извънредно положение поради разпространението на коронавирус. За съжаление епидемията се разраства все повече и налага редица ограничения и промени в начина на живот и работа на всички хора.

Във връзка със зачестилите обаждания от наши партьори и клиенти, в които първоначално ни питат дали работим, бихме искали да Ви информираме и официално, че БИОборд е тук и продължава работа по текущи и нови проекти. Планираните монтажи ще се извършват по определения график, а производствената дейност на зелени стени за всички поети ангажименти върви по план като оперативният екип стриктно спазва всички предписания за дезинфекция от здравните институции, както и правилата за движение в страната от органите на реда.

Работа от вкъщи и позитивния ефект от зеленината в дома!

Търговският екип на БИОборд работи от вкъщи и остава в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, защото напълно осъзнаваме засиленото желание на нашите клиенти да подобрят условията за живот в домовете се и да освежат атмосферата у дома в този труден период. На разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори по Skype и Viber. 

В периода на социална изолация изкарваме повече време в домовете си и имаме възможност да помислим за домашния уют, а предимствата от зеленина вкъщи са много. Моментът е удобен да разнообразим обстановката, която обитаваме като внесем доза свежест в интериора със зелените пана от мъх от БИОборд. Свежестта и мекотата на зелените покрития от мъх успокояват нервите и намаляват стреса, а тoва свойство е особено ценно в контекста на настоящите обстоятелства. Прочетете повече за позитивния успокояващ ефект, който има зеленината от мъх върху хората. 

Скандинавски мъх за интериор

Поръчки Online!

Поръчки за зелени панели от мъх по Ваши предпочитания за размери, заявки за зелени стени и картини могат да стават по телефон, на познатата Ви електронна поща, както и през контактната ни форма online.